Inscripció

Assaig obert ‘Ganivet’

Assaig obert de Laia Estruch damunt de l'escenari mòbil 'Ganivet' amb la voluntat d'activar el cos que és la peça i de fer vibrar la veu a la sala 'Gabinet Brossa'.

Tipus d'activitat

Assaig obert

Data

4 de novembre a partir de les 18.30h.

Localització

Fundació Joan Brossa

Descàrrega

Assaig obert a l’escenari-partitura sonor ‘Ganivet’ a càrrec de Laia Estruch. Es tracta d’una relectura de l’obra de Joan Brossa i d’una recerca creativa que s’insereix en el marc de la performance. L’artista proposa una intervenció arquitectònica de l’espai: hi instal·la un escenari mòbil que n’esdevé, a la vegada, un cos escènic. El text transita aquest espai des de l’esperit fregolià i la veu aèria d’Estruch i s’hi enganxa des del moviment.

En aquesta ocasió, Laia Estruch visibilitzarà la segona part del procés creatiu, la performance, en forma d’un assaig obert. El cos de la peça i la veu d’Estruch es fusionaran per desplegar un exercici únic que només tindrà lloc en aquella coordenada espai-temps.

Atès que l’aforament és limitat, Laia Estruch oferirà tres passis de vint minuts de durada cadascun. És per això que és necessari que reserveu plaça i que indiqueu en quina franja horària us voldríeu inscriure. Preguem que indiqueu en el formulari d’inscripció a quin passi voldríeu assistir. En cas de no dir-hi res, l’assignació es realitzarà de forma automàtica, per ordre d’inscripció.

Inscripció

Franges horàries

Com has conegut la proposta? *

S'ha produït un error. Torna a internar-ho més tard.
Gràcies per inscriure't-hi! En breu ens posarem en contacte amb tu.